AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongrede Ali Rıza Arvası, tek liste ile yapılan seçim sonucunda Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirildi.

Görevini yaş haddinden dolayı Taraklı Belediye Meclisi üyesi Arda Özkan'dan devralan Arvası, yeni dönemde gençlerin potansiyelini en iyi şekilde kullanarak partisini daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Taraklı Belediye düğün salonunda gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Veda konuşması yapan Arda Özkan, "Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükü hafifletebildiğimiz için mutluyuz.

Yeni görevdeki kardeşlerimin de aynı azimle çalışacağından eminim. Partimizin kuruluşundan beri sahip olduğumuz inançla, ilçemize ve milletimize hizmete devam edeceğiz. Yeni dava arkadaşlarımın bayrağı daha ileri taşıyacağına inanıyorum. AK Parti'ye hizmet etmekten gurur duyuyorum" dedi.

Yeni başkan Ali Rıza Arvası ise, "Bugün burada, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gençliğimizin enerjisi ve potansiyeliyle, partimizi daha ileriye taşımak için buradayım. Hedefim, birlikte güçlü bir ekip oluşturarak gençlerimizin sesini daha güçlü duyurmak ve topluma katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özen, AK gençliğe güvendiğini belirterek, "Her zaman yanınızdayım ve destek olacağım" dedi. Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı'da destek sözü vererek, birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Kongreye, AK Parti Genel Merkez Gençlik kolları MKYK üyesi Mehmet Akkuş,AK Parti İl Başkan yardımcısı Süleyman Yıldırım,AK Parti İl Gençlik kolları başkanı Hüseyin Serdar Akgün,AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özen, AK Parti ilçe kadın kolları başkanı Arzu Tolun,Taraklı Belediye başkanı İbrahim Pilavcı ve partililer katıldı.

AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları yönetimine seçilen isimler ise şöyle:

Asil Üyeler:

Ali Rıza Arvası

Ali Samet Eskioğlu

Barış Avcı

Bilal Kıratlı

Cengizhan Koç

Cihat Keskin

Enver Tüysüz

Fatih Can Garga

Onur Ercan

Şerafettin Bozkurt

Tarık Özkan

Yedek Üyeler:

Cihan Şimşir

Muhammed Emre Afyoncu

Berat Kara

Taha Demirel

Mertcan Özdemir

Recep Aygün

seçildi.