Erenler de 2 Yeni Çalışma Daha

Ocak Ayı Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Yeni Mahallemizde bir Aile Sağlık Merkezi ve Yeşiltepe Mahallemizde pazar kurulması konusunda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Ocak Ayı Meclis Toplantısında iki yeni müjde paylaştı. Başkan Şenol Dinç, “Yeni Mahallemize İl Sağlık Müdürlüğümüz ile gerçekleşen görüşmelerimiz sonucunda Aile Sağlık Merkezi kazandırıyoruz. Bugün Meclis Toplantımızda aldığımız karar ile de Aile Sağlık Merkezi için yer teslimini İl Sağlık Müdürlüğümüze tahsis etmiş bulunuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

“Yeni Pazar”

Başkan Şenol Dinç, “Yeşiltepe Mahallemizde hemşerilerimizin bir talebi vardı; pazar kurulması. Bu kapsamda pazar esnafımız ile görüştük, istişare ettik ve çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu kapsamda Yeşiltepe Mahallemizde Pazar kurulması için çalışmalarımız sürüyor” dedi.