Hendek'te vefat edenler

Hendek'te vefat edenler.(15 Ekim 2024)

Harmantepe Mahallesi’nden merhum Hayrettin Öztaş’ın oğlu, İbrahim ve Salih Öztaş’ın kardeşi, Muammer Hasan ve Oğuz Tektaş’ın dayısı, Selçuk Öztaş’ın amcası, Aydın, Rahmi, Sami ve din görevlisi Hurşit Öztaş’ın amcasınınoğlu, Sebahattin Tektaş’ın kayınbiraderi, Değirmenci Bahtiyar Öztaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün yeni camide kılınacak öğle namazına müteakip Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Cenazeye gitmek isteyenler için araç kaldırılacaktır.

Hurşit Öztaş

Adres: Yeni mah. Beştepeler cad. 2036 sk.

Çamlıca Haraklı Mahallesi’nden merhum Hamit Sultan Gençler’in torunu, Recep Gençler’in kızı, Gençağa, Sabri, Selim ve Mevlüt Gençler’in yeğeni, Serap Gençler vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çamlıca Haraklı Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Haraklı Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Selim Gençler

Uzuncaorman Mahallesi’nden merhum Necati Cevherli’nin eşi, Ercan Cevherli’nin annesi, İlkin Cevherli’nin yengesi, Saime Cevherli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Ercan Cevherli

Aslen Muradiye Mahallesi’nden olup Mahmutbey Mahallesi’nde ikamet eden merhum Adem Çetinkaya’nın oğlu, merhum Hüseyin ve Ömer Çetinkaya’nın kardeşi, merhum Ahmet ve Harun Çetinkaya’nın amcası, Hacer, Zülal ve Mesut Çetinkaya’nın babası, Mehmet Kodaman’ın kayınpederi, İsmail Alptürk ve merhum Fikri ve Şükrü Yelken’in eniştesi, Samet Kodaman ve Berkecan Çetinkaya’nın dedesi, Mehmet Çetinkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hüseyin Çetinkaya