Sedat Yalçın İlçe Başkanlığından İstifa Etti

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın Yaptığı yazılı açıklama ile ilçe başkanlığında istifa ettiğini açıkladı

Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, Çok Kıymetli Hendekliler, Çok Kıymetli Dava ve Yol Arkadaşlarım, Bize Maddi Manevi Destek olan can kardeşlerim( onlar kendilerini biliyor) Bu davaya Cânı gönülden Ezelden Ebede sahip çıkan ve çıkacak olan Milli Görüş ruhunun gerçek temsilcileri, Bizlere sahip çıkan ve sesimize ses olan çağrımızı daha geniş kitlelere ulaştıran Çok sevgili Basın Mensupları ve Siyasi Partilerin Temsilcileri;

Cumhurbaşkanlığı ve Yerel Seçimleri yetebildiğimiz, koşabildiğimiz, nefesimizin yettiği kadar koşmaya koşuşturmaya gayret ettik.

Elhamdulillah Teşkilatımızın Yönetimi,Gençlik Kolları, Hanım Kolları var güçleriyle çalıştılar.Hepsinden Allah razı olsun. Fakat bütün yarışların bir kazananı oluyor.

Lakin samimâne halisane, Maddi Çıkar Gözetmeden, Sadece Hendek Nezdinde değil büyük düşünerek Bu kötü gidişata dur diyen yaklaşık 5bin Milli Görüşçü Mücahidimiz Elhamdulillah mevcutmuş.Sağolsunlar varolsunlar Rabbim Zaferlerini kolay eyleye.

Siyasetin kirli yüzünü, Pazarlıkları, Teklifleri çok duyduk; Fakat Elhamdulillah bize bu cüreti kimse gösteremedi.Bu saatten sonra da Pazarlık konusu olan kişileri Bu Davanın kenarında köşesinde Rabbim bize göstermesin; görürsek te gereğini serbest bir dava neferi olarak tepkimizi göstereceğimizi belirtmek isterim. Kıymetli Hendekliler, Bu davaya Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamız '' Ahir zamanda Takım Elbiseyle Cihad etme şerefini Rabbim bize göstermiştir'' Bu düşünceyle Dışgüçlerin, Siyonizmin,Büyük İsrail devletinin kurulmaması için var gücümüzle çalışacağız.

 Ayrıca içimizde, nefsimizi maddeye bağlayan, faize bağlayan, aileyi yıkmaya bağlayan, komşuluğu bitiren, dostluğu kemiren, güveni sarsan, benliği bencillikle uzaklaştıran bu Yapıyı Allaha havale ediyor Kahhar ismiyle kahrolmasını, Islah edilecek tarafı varsa da Rabbimden Islah olmasını niyaz ediyor ve yalvarıyorum.

Kıymetli Hendekliler ve dava kardeşlerim; Bildiğiniz üzere seçimler kimisini zengin eder, kimisini perişan eder, Elhamdulillah madden perişan olanlardan olduk Rabbime dua ederiz ki Ahiretliğimiz olsun.

Seçim arefesinde de sonrasında da Kıymetli Babacığım ın rahatsızlıkları vardı Nihayi olarak Rabbimin verdiği ömrünü 2 hafta evvel tamamlayıp ahirete irtihal etti.Babamın ve bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun.

Değerli Büyüklerimizin, Kıymetli Hendeklilerin ve dava Arkadaşlarımın affına sığınarak, Yorgunluğumun ve Madden toparlanmanın bir gerekçesi olarak YENİDEN REFAH PARTİSİ Hendek İlçe Başkanlığı ndan Milli Görüş Bayrağını daha yukarıya çıkarabilecek ve çalışmalarını seçim zaferiyle taçlandıracak bir mücahid kardeşime teslim etmek üzere istifa ettiğimi sizlere duyurmak isterim.

 İnşaAllah Yeni göreve gelecek olan Başkanıma elimden gelenin fazlasıyla destek olacağımı beyan ediyor ve başarılar diliyorum.

Kıymetli Hendekliler Yeniden Refah Partimizin nezdinde bizleri işyerlerinizde, evlerinizde,hanelerinizde ve en önemlisi gönlünüzde yer verdiniz herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Selam ve dua ile

Yeniden Refah Partisi  Hendek İlçe Başkanı

              Sedat Yalçın