Sosyal Belediyecilikte Örnek Uygulama

Evlilik kurumunun devam etmesi ve aile bağlarının güçlenmesi için projeler üreten Hendek Belediyesi, sosyal belediyecilikte de örnek olmaya devam ediyor.

Yeni evlenen çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında olduklarını ve Nikah Seti’ hediye ettiklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Gelecek nesillerimize sağlam temeller üzerinde kurulmuş aileler bırakmak en büyük arzumuzdur” dedi.

Yeni Evlenecek Çiftlere Anlamlı Hediye

Hendek Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine dokunmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni evlenen çiftlere verilen ahşap kaide içerisinde Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün çiftlere hitaben yazdığı bir mektup ile kutsal emanetlerimiz olan Kur'an-ı Kerim ve Şanlı Türk Bayrağı ‘Nikah Seti’ olarak hediye ediliyor. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Memurluğu tarafından 2024 yılı içerisinde bugüne dek toplamda 265 çiftin evlendirildiği ifade edildi.

İrfan Püsküllü:  En Büyük Arzumuz Temeli Sağlam Mutlu Aileler

Toplumun temelini oluşturan ailelerin daha güçlü ve mutlu olmasını istediklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, şunları söyledi; “Gelecek nesillerimize sağlam temeller üzerinde kurulmuş aileler bırakmak en büyük arzumuzdur. Evlenecek olan çiftlerimizin en mutlu anlarında yanlarında oluyor, ayrıca ahşap kaide içerisinde çiftlerimize hitaben yazdığımız bir mektup ve kutsal emanetlerimiz olan Kur'an-ı Kerim ile Şanlı Türk Bayrağımızı hediye ediyoruz. Yeni evlenen çiftlerimize sunduğumuz bu anlamlı hediyenin, evlilik hayatlarının başlangıcında onlara yol gösterici ve destek olmasını diliyoruz. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak bir aile yuvası kurmaları adına yeni evlenen çiftlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda yeni evlenecek olan bütün çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içerisinde huzurlu, sağlıklı, mutlu bir yuva ve ömür diliyoruz” dedi.