Sürücüsünün Uyuduğu Kamyonet Duvara Çarptı 1 Yaralı

Adapazarı Pamukova D-650 kara yolu Turgutlu Mahallesi yakınlarında iddialara göre sürücüsünün direksiyon başında uyuduğu kamyonet kontrolden çıkarak beton duvara çarptı. Kaza da 1 kişi yaralandı.

Kaza sabah saat:07.30 sırlarında Adapazarı Pamukova D-650 kara yolu Turgutlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Adapazarı istikametinden Pamukova istikametine seyir halinde olan M.C.K. (20) yönetimindeki 54 AFS 4** plakalı kamyonet,, sürücünün iddialara göre direksiyon başında uyuması i sonucu kontrolden çıkarak yolun sağ tarafında bulunan beton duvara çarptı. Kazanın şiddetine rağmen şans eseri, kamyonet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kazanın haber verilmesiyle olay yerine 112 sağlık, İtfaiye Grup Amirliği Kaza Kırım ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

Hafif yaralanan sürücü 112 ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılırken, Adapazarı Bilecik Kara yolu Turgutlu Mahallesi yakınlarında trafik akışı kısa bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı

Kazada hafif yaralanan sürücü M.C.K.(20) 112 sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası Pamukova İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi ayakta yapılan sürücü daha sonra taburcu edildi.

Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlatırken, Adapazarı Bilecik D-650 kara yolunda trafik akışı kaza yapan aracın yoldan kaldırılması sonrası normale döndü.