Zincirleme Kazada 1.Kişi Can Verirken 1 Kişi Ağır Yaralandı

Pamukova Mekece Pamukova D-650 kara yolunda kara yolu yapımı nedeni ile oluşan araç kuyruğunda meydana gelen zincirleme kazada Pamukovalı S. K araçta yanarak can verirken eşi S. K. ağır yaralandı.

Kaza Bilecik Sakarya D-650 kara yolu Hayrettin Mahallesinde, Pamukova ilçe girişinde yol yapımı nedeni ile tek şeride düşen yolda araç kuyruğu oluştu. Kemaliye Mahallesinden Pamukova istikametine giden S.K(73) yönetimindeki 54 RA 250 plakalı otomobil kara yolunda oluşan kuyruk nedeni ile bir anda duran 03 BB 2.. plakalı araca arkadan çarptı.

 Çarpmanın etkisi ile 03 BB 2.. plakalı otomobilde önünde bulunan 06 DBG 5.. plakalı araca çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile LPG li olan 54 RA 2.. plakalı otomobil alev aldı.  Alev alan otomobil sürücüsü S. K ağır yaralı olarak çevrede bulunanlarca  otomobilden çıkarılırken , yanında yolcu olarak bulunan eşi Saadet K.yanarak olay yerinde can verdi.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri, İtfaiye, Jandarma ve Polis ekipleri sevk edildi. 

İtfaiye ekipleri yanan otomobili yaptıkları müdahale ile söndürülürken, 112 sağlık ekipleri otomobilden çıkamayan Saadet K’nın yanarak hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ağır yaralanan S.K 112 sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı S.K hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken , Bilecik Sakarya Kara yolu kaza nedeni ile bir süre kapalı kalırken, daha sonra trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

2. Ölüm Haberi Geldi

Alev alan otomobil sürücüsü Salim Kaba ağır yaralı olarak çevrede bulunanlarca otomobilden çıkarılırken, yanında yolcu olarak bulunan eşi Saadet Kaba yanarak olay yerinde can vermişti.

112 sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne Salim Kaba, hastanede hayatını kaybetti.